Gardena Robotmaaier R40li

Gardena Robotmaaier R40li
€1349

De innovatieve GARDENA robotmaaier R40Li maait voor u het gazon op zijn eigen manier, terwijl u geniet van uw vrije tijd of andere dingen doet. Dankzij de onregelmatige bewegingspatronen maait de R40Li een grasveld tot een maximum van 400 m² effectief, betrouwbaar en zonder strepen of spoorvorming.

Altijd een perfect verzorgd gazon! De robotmaaier rijdt zelf naar het oplaadstation voor nieuwe energie. De begrenzingskabel bakent het maaiterrein af, waardoor de maaier altijd binnen het maaigebied blijft. De vlijmscherpe mesjes snijden het gras altijd minimaal en laat zo een mulchlaagje achter op het gazon (natuurlijke meststof).

Met een draaiknop kan de maaihoogte van 2 tot 5 cm eenvoudig ingesteld worden. Met een gewicht van acht kilo kan de robotmaaier binnen het maaigebied een hellingspercentage van maximaal 25% aan. Het programmeren gaat ongelooflijk eenvoudig en snel. Verschillende maaimomenten (tijden en dagen) kunnen ingesteld worden met de duidelijke display. Duidelijke, intuïtieve bediening en eenvoudig te volgen menunavigatie. Na het programmeren werkt de R40Li geheel zelfstandig op de ingestelde tijden, zelfs wanneer het regent.

De krachtige en makkelijk te onderhouden lithium-ion 18 V / 1,6 Ah accu zorgt voor een betrouwbare en energiezuinige werking. De R40Li werkt ook heel stil en zonder uitstoot. De hypergevoelige sensoren en de begrenzingskabel helpen de R40Li om obstakels te herkenen en er langs te rijden. Meerdere veiligheidssensoren, maar ook de grote ruimte tussen de behuizing en de maaimessen geven een extra veiligheid garantie voor mens en dier. Wanneer bijvoorbeeld de maaier opgetild wordt, stoppen de messen onmiddellijk om blessures te voorkomen. De robotmaaier kan ook op elk moment gestopt worden door de grote, gemakkelijk toegankelijke stopknop.

De R40Li is flexibel en daardoor zeer geschikt voor bijna elk tuintype, maar ook voor bijvoorbeeld de voor- en achtertuin. De robotmaaier wordt geleverd met een laadstation, reservemessen inclusief schroeven, stroomkabel, begrenzingskabel, verbindingsstukken en klemmen en haken.

  • Merk: Gardena
  • Eigenschappen: Innovatieve GARDENA robotmaaier, aanbevolen voor gazons tot max. 400 m2.
  • Maaihuis: Zeer slagvast kunststof.
  • Lithium-Ion accu: 18 Volt / 1,6 Ah.
  • Maaihoogte-instelling: 2 – 5 cm.
  • Max. helling 25 %.
  • Gewicht: 8 kg.
  • Afmeting (L x B x H): 55 x 39 x 25 cm.

Grasmaaiers