Gardena Kooimesmaaier 400 C

Gardena Kooimesmaaier 400 C
€139,99

GARDENA kooimesmaaier 400 C is milieuvriendelijk en werkt zonder elektriciteit. Het principe is eenvoudig: als u duwt, bewegen de messenkooi en ondermes zonder elkaar te raken. Net zoals bij een schaar, wordt het grassprietje opgetild en afgeknipt. Speciaal kenmerk: de messenwals en het ondermes raken elkaar niet en daardoor is deze kooimesmaaier fluisterstil en heel eenvoudig voort te duwen.
De geharde messenkooi van kwaliteitsstaal met antikleefcoating en het geslepen ondermes garanderen een zuivere en precieze snede voor een uitstekend onderhoud gazon. Grote wielen vereenvoudigen het sturen en zorgen voor een goede grip.
De GARDENA kooimesmaaier 400 C is uitgerust met Comfort elementen die uw werk eenvoudiger en aangenamer maken. Grote wielen vereenvoudigen het sturen en zorgen voor een goede grip. Dankzij een ergonomisch gevormde duwboom, kunt u de maaier eenvoudig voortduwen. Praktisch: Met de snelvergrendeling kunt u de duwboom snel en eenvoudig inklappen. Dit spaart ruimte bij de opslag en is handig bij transport.
De gewenste maaihoogte is eenvoudig in 4 stappen instelbaar en is af te lezen op de schaalverdeling. De duwboom is eenvoudig inklapbaar voor ruimtebesparing bij de opslag en eenvoudig transport.
Capaciteit
Maaibreedte
40 cm
Maaihoogte, min-max
12 – 42 mm
Capaciteit werkgebied
250 m² +/-20%
Afmetingen
Gewicht
9,4 kg

  • Merk: Gardena
  • Eigenschappen: Kooimesmaaier geschikt voor een oppervlakte van 250 m2.
    Maaibreedte: 40 cm

Grasmaaiers