Gardena Accu Snoeizaag Tcs Li18/20

Gardena Accu Snoeizaag Tcs Li18/20
€179,99

De telescopische accu-stokzaag is de “giraffe” onder de GARDENA tuingereedschappen. U kunt hiermee alles eenvoudig staande vanaf de grond snoeien, comfortabel zonder ladder. De telescoop stokzaag kan worden gebruikt voor het uitdunnen van boomtoppen en het snoeien op hoogte.
Dankzij de telescopische steel kunt u bij moeilijk bereikbare takken komen. De steel is licht van gewicht, zodat u gemakkelijk en moeiteloos plaatsen bereikt waarvoor u anders halsbrekende toeren voor zou moeten uithalen. Schuif eenvoudig de steel uit tot de benodigde lengte. Een bereik van maximaal 4 meter is mogelijk.
Met de lichtgewicht en slanke zaagkop van de telescoop accu-stokzaag is het zelfs mogelijk takken af te zagen in dichtbegroeide boomtoppen. Omdat de zaagkop kantelbaar is, kunt u de gewenste zaaghoek eenvoudig aanpassen voor eenvoudige hantering.
Dankzij het 2 in-1 systeem, is de telescopische stokzaag zowel geschikt voor het werken op hoogte als dicht bij de grond snoeien zonder te hoeven bukken. De zaagondersteuning op de punt van het zaagblad helpt bij het afzagen van takken van onder af en beschermt de ketting bij het laag bij de grond snoeien.
De 18 V / 2.0 Ah Li-Ion accu staat borg voor een lange gebruiksduur: met een volle accu kunnen 140 zaagsnedes (takdiameter 5 cm) worden gemaakt. De POWERinfo laadstatus indicator op de accu geeft aan wanneer deze opgeladen moet worden. Een lege accu kan binnen ca. 3 uur volledig worden opgeladen.
Deze snoeizaag wordt geleverd inclusief Li-ion accu en acculader.
Looptijd: 20 min.
Werktijd: max. 140 snedes (takdiameter 5 cm)
Lengte zaagblad: 20 cm.
Kettingsnelheid: 3,8 m/s.
Inhoud olietank: 60 ml.
Gewicht: 3,5 kg (incl. accu)
Garantie: 2 jaar.

  • Merk: Gardena
  • Eigenschappen: Snoeizaag op accu om op hoge hoogte te kunnen zagen, of op de grond zonder te bukken.
    Beschikt over een draaibare kop en is uitschuifbaar.

Gereedschap